Book of Ra Gratis

Cauți unde să joci Book of Ra sloturi gratis? Pe site-ul nostru am adunat toate informațiile despre Book of Ra online, inclusiv o recenzie, istoria și secretele celui mai popular joc Novomatic (Green Tube).

Poți juca jocul ca la aparate Book of Ra de pe PC sau de pe telefonul mobil oricât timp dorești, astfel încât să descoperi combinații câștigătoare și să înveți cum să recunoști comportamentul jocului chiar înainte de a plăti un câștig.

Bazează-te pe recenziile noastre despre jocul de păcănele Book of Ra și pe diversele sloturi Novomatic (Green Tube) care au fost, de asemenea, testate și analizate pe această pagină. Book of Ra este un joc ca la aparate norocos de la Novomatic (Green Tube), care a avut un succes incredibil în ultimii ani. Deși jocul de păcănele Book of Ra a fost prezent în numeroase cazinouri terestre, jocul de păcănele Book of Ra a cunoscut un adevărat succes odată cu crearea Book of Ra online.

Toate Sloturi Book of Ra

Book of Ra Clasic

Cartea

Book of Ra Deluxe

Home

Book of Ra 6

Home

Book of Ra Magic

Home

Book of Ra 10

Home

Book of Ra Jackpot

Home

Golden Temple

Home

Twin Spinner

Home

Alte jocuri Novomatic (Green Tube)

Lucky Lady's Charm

Home

Lucky Lady's Charm 10

Home

Sizzling Hot

Home

Power Stars

Home

Lord of the Ocean

Home

Mega Joker

Home

Cum se joacă versiunile de Book of Ra

Atât în versiunea originală, cât și în versiunea Deluxe a jocului Book of Ra, jocul se joacă cu același mecanism, există combinații câștigătoare și apoi există simbolul scatter Book of Ra, care acționează și ca simbol wild pentru a forma combinații cu celelalte simboluri.

Atunci când primești trei simboluri scatter într-un joc, activezi jocul bonus: 10 jocuri gratuite, în care unul dintre simboluri va deveni simbolul tău bonus și, de fiecare dată când apare pe role, se va extinde pe verticală, permițându-ți să câștigi bani mulți!

Celebrul joc de păcănele “Book of Ra” este într-adevăr unul dintre cele mai ușor de învățat și de înțeles, iar dacă sunteți deja un expert în jocuri de păcănele, vă veți da seama imediat ce oportunitate de joc bonus vă este oferită atunci când apar cele trei simboluri scatter care reprezintă o carte.

Numele original al jocului este Book of Ra, dar este adesea numit și Book Slot, Book Fra sau Book Game.

În cele din urmă, toată lumea este încă în căutarea acestui joc de păcănele care a devenit în sfârșit legal în Italia pentru a fi jucat nu numai în cazinouri, ci și în sălile de jocuri de păcănele.

Book of Ra Deluxe

Home

Noua versiune a jocului are o grafică îmbunătățită, o interactivitate sporită și animații captivante. Efectele sonore sunt geniale și este interesant de jucat.

Cu toate acestea, caracteristicile excelente ale versiunii originale sunt încă prezente. Vă puteți bucura în continuare de bonusurile gratuite și de posibilitatea de a juca cu banii proprii sau pur și simplu de a încerca gratuit.

Jucând cu bani, puteți începe cu doar 4 cenți până la pariuri reale care vă pot schimba viața dintr-o lovitură. Alegerea vă aparține.

Book of Ra Deluxe este un campion în cazinourile terestre, ocupând săli întregi datorită gradului său ridicat de joc și a dragostei jucătorilor VIP.

În plus, acest slot de lux a reușit să devină unul dintre simbolurile Novomatic (Green Tube) și unul dintre sloturile de primă linie în cazinourile din întreaga lume. Secretul său?

Un mod bonus irezistibil și abilitatea de a cufunda jucătorul într-o profunzime absolut unică a jocului de păcănele.

În plus, plata maximă de 500.000 de monede permite lucruri cu adevărat mărețe și este capabilă să atragă atenția oricărui jucător de jocuri ca la aparate online.

Book of Ra Classic

HomeEdiția clasică a Cărții lui Ra este încă considerată, nu se știe de când, ca fiind preferata fanilor, în special în Europa. Multe site-uri le permit utilizatorilor să încerce să se descurce cu ambele.

În cazul specific al primei versiuni, jucătorii o preferă din cauza sentimentului nostalgic pe care îl evocă, dar și pentru că este întotdeauna foarte captivantă.

Unele dintre cele mai mari câștiguri de până acum (chiar și după lansarea versiunii Deluxe) sunt legate de această ediție.

Acest joc este încă jucat pe scară largă în cazinourile fizice din întreaga lume. Tocmai versiunea fizică este poate cea mai populară a acestui joc, deoarece, în ochii jucătorilor, este mai transparentă și are aceeași valoare RTP ca și versiunea originală.

Pe lângă asta, trebuie să spunem că jocul bonus, jocul cu cărți, este aproape identic, cu excepția graficii, care este mai frumoasă în versiunea deluxe datorită unui aspect 3D mai agresiv.

Cu toate acestea, ceea ce ne interesează pe noi, și anume câștigurile, rămân neschimbate în jocul clasic Book of Ra. Joacă acum.

Book of Ra 6

HomeBook of Ra 6 este unul dintre cele mai bune și mai populare jocuri ca la aparate de la Greentube. Deși din punct de vedere grafic acest joc nu se deosebește de versiunea de lux, are un bonus suplimentar, și anume o a șasea rolă.

Această a șasea rolă îți permite să câștigi mai mult… dar și șansele de a pierde vor fi mai mari, nu uita asta. Cea de-a șasea rolă este absolut opțională și poate fi activată sau dezactivată la alegere.

Cu toate acestea, dacă nu dorești să joci cu a șasea rolă, ar fi mai bine să joci direct versiunea deluxe, deoarece jocul este identic, dar cu un RTP mai mare.

Book of Ra Deluxe 6 a avut un succes uriaș la momentul lansării sale și a depășit pentru scurt timp popularitatea jocului deluxe. Punctul său forte este că oferă jocul atât în versiunea clasică deluxe, cât și în versiunea cu 6 role, permițând jucătorului să experimenteze ambele moduri de joc fără a schimba aparatul.

De câteva luni, această versiune a jocului este disponibilă și în varianta cabinetului electronic și, prin urmare, poate fi jucată și în cazinourile fizice, nu doar în cele online. Recomandat, chiar dacă doar pentru un joc scurt, jucat într-o manieră curioasă. Joacă acum.

Book of Ra Magic

HomeBook of Ra Magic ar putea fi foarte asemănător cu Book of Ra Deluxe, dar există o mare diferență.

Poți recupera funcția de rotiri gratuite dacă primești cel puțin 3 simboluri Book of Ra noi în timpul funcției bonus. Vei primi 10 învârtiri gratuite noi, iar pe lângă simbolul anterior, se va alege un nou simbol special. Poți beneficia de până la 9 simboluri de expansiune diferite în același timp, deși acest lucru se întâmplă rar într-un singur joc.

Deși această versiune a jocului nu a atins niciodată succesul versiunii clasice sau de lux a Book of Ra, ea rămâne una dintre cele mai jucate versiuni ale jocului de cărți din țara noastră.

Succesul său se datorează, în primul rând, unei mici inovații în ecranul bonus al jocului, care devine mai bogat și este capabil să crească cu mult câștigurile potențiale.

În afară de asta, scheletul jocului, adică grafica sa, este același cu cel al versiunii deluxe și, prin urmare, simbolurile scatter și alte simboluri nu se schimbă în niciun fel și au același multiplicator de plată.

Un pic mai greu de găsit, dar merită. Joacă acest slot.

Încă te gândești la ce să mai joci?

Joci Gates of Olympus 

Bonusuri mari cu codul promo OLYMPUS500

Registrand, introcude codul  si primesti +500% la primul deposit, câștiguri în numerar și tombole vă așteaptă in Gates of Olympus!

Book of Ra Jackpot

HomeAceastă versiune a Cărții lui Ra este una dintre cele mai discutate și îndrăgite versiuni ale seriei Book of Ra. Versiunea Jackpot a acestui joc oferă un jackpot în plus față de jocul clasic, inclusiv toate funcțiile bonus (cum ar fi jocul bonus carte) și funcția clasică de joc de noroc.

Există mai multe jackpoturi care pot fi accesate în această versiune a jocului, prin intermediul unui mini-joc distractiv. În total, pot fi câștigate patru jackpoturi, și anume mini, minor, major și marele jackpot.

În funcție de cazinoul online, acest jackpot poate fi fie progresiv, fie static.

Per total, este o versiune foarte distractivă a jocului. Încep prin a spune că, în Italia, versiunea cu jackpot va fi foarte greu de găsit.

Acest lucru se datorează faptului că adevăratul succes al seriei este și va rămâne versiunea deluxe și clasică. În afară de asta, versiunea Jackpot este un joc frumos, potrivit pentru cei care iubesc sloturile care oferă ceva în plus și care vor să experimenteze un tip ușor diferit de VLT.

Îl recomandăm doar celor care au jucat deja jocul de bază de ceva vreme și vor să treacă la nivelul următor, dar nu îl recomandăm începătorilor, deoarece valoarea RTP este puțin mai mică decât cea a jocului original. Încercați demonstrația.

Book of Ra 10

HomeNu există aproape nicio cale de mijloc pentru acest joc, fie îl urăști, fie îl iubești. Versiunea Book of Ra 10 a jocului este un experiment, după alte titluri lansate cu același layout.

Jocul are o dispunere 5X4 și 5X12, în care, la fiecare rotire, joci pe ambele ecrane. Personal, am petrecut ore întregi jucând această versiune a jocului, dar preferăm totuși versiunea de lux.

Nu știm dacă Greentube a produs acest joc pentru a continua să se afirme pe valul succesului sau pentru a se gândi că va fi ceva inovator, dar ne place să credem că este vorba de a doua variantă.

Așa cum am spus, noutatea jocului Deluxe 10 este că acum ai 2 seturi de role. Pentru cei care se bazează foarte mult pe numărul de linii de plată, vestea bună este că există 100 de linii de plată în acest joc.

Atunci când simbolurile wild sunt găsite pe primul ecran de joc, acestea vor fi plasate și pe al doilea, generând un set foarte mare de câștiguri.

Evident, jocul este menit să fie jucat pe desktop, iar versiunea pentru mobil – să recunoaștem – nu este chiar atât de grozavă.

În concluzie, dacă joci sloturi gratis de pe calculator, poate vrei să încerci să vezi despre ce vorbim și să vezi dacă, în final, acest joc te va convinge sau nu. Joacă-l acum.

Book of Ra: Golden Temple

HomeBook of Ra Temple of Gold este o nouă versiune a legendarei serii Book of Ra, creată de Novomatic (Green Tube). Acest joc, spre deosebire de toate celelalte, folosește un singur element al vechiului joc: numele său.

În rest, totul a fost schimbat pentru a face din acest titlu un fel de spin-off, cu un protagonist complet diferit.

De data aceasta, de fapt, nu exploratorul nostru va fi cel care va căpitanul căutării cărții sacre, ci o fată, probabil fiica protagonistului istoric. Să fie oare acesta momentul de a aduce acasă această carte mult discutată a zeului Ra?

Ecranul de joc urmează grila clasică de joc 5X3 și beneficiază de un RTP de 96,28%. Simbolurile sunt foarte asemănătoare cu cele din versiunea deluxe a jocului, dar au fost îmbunătățite și mai atractive din punct de vedere vizual.

În plus, putem spune că până și simbolul lui Ra arată un pic diferit față de cum eram obișnuiți. Pe scurt, Book of Ra Temple of Gold va aduce o nouă gură de aer proaspăt pe scenă. Încearcă acum.

Book of Ra: Twin Spinner

HomeDacă ești în căutarea a ceva nou în ceea ce privește Book of Ra, versiunea Twin Spinner a jocului este pentru tine. Vorbim despre un layout complet nou, începând – totuși – cu versiunea clasică de lux a jocului.

De data aceasta, ecranul de joc va fi împărțit în două și vei putea juca două ecrane din Book of Ra în același timp. Pentru cei care sunt mai degrabă nerăbdători atunci când joacă Book of Ra, versiunea Twin Spinner este cu siguranță ceva de luat în considerare.

Toate funcțiile de bază ale jocului din versiunea deluxe vor rămâne neschimbate, dar distracția va fi dublată. Cu toate acestea, nu este un joc pe care îl recomandăm jucătorilor începători, deoarece urmărirea a două ecrane de joc poate necesita o anumită experiență.

Experiența de joc este totuși destul de satisfăcătoare și este distractiv să vezi cum contorul (în partea de jos a logo-ului jocului) crește sau scade în funcție de pariu. Încercați demonstrația.

Prezentare generală ale Book of Ra

🎰 RTP

97.10%

🎲 Schema

5*3

👑 Linee

10

⭐ Rulli

5

🍋 Simboli

10

⚡ Volatilità

Media

📉 Scommessa Minima

0.01€

📈 Scommessa Massima

50€

🚀 Vincita Massima

500.000€

⚙️ Software

Greentube

💾 Tecnologia

HTML5

Cele mai bune versiuni ale Book of Ra 2022

Gioco RTP Mobile Volatilità
Book of Ra 94.13% Da Media
Book of Ra Deluxe 95.10% Da Media
Book of Ra 6 95.03% Da Alta
Book of magie Ra 97.10% Da Alta
Book of Ra Jackpot 95.00% Da Media
Book of Ra 10 95.02% Da Media
Book of Ra: Templul de aur 96.00% Da Alta
Book of Ra: Twin Spinner 95.10% Da Media

Joaca Book of Ra Slot gratuit fără a descărca

Pe site-ul nostru, puteți juca Book of Ra sloturi gratis, fără a fi nevoie să le descărcați pe telefon. Jocurile pe care le găsiți pe site-ul nostru folosesc tehnologia HTML5, care este compatibilă cu browserele moderne pentru telefoane.

De aceea, trebuie doar să dai click pe joc pentru a-l începe și să începi un nou joc cu Book of Ra gratis pe mobil sau pe PC.

Nu este necesară înregistrarea

La devilsgame.ro puteți juca Book of Ra gratuit, fără înregistrare sau procese lungi de înscriere. Nu va fi nevoie să vă introduceți e-mailul sau telefonul, ci puteți juca direct la Book of Ra VLT-ul preferat.

Întrebări frecvente

Cum să câștigi la Book of Ra?

Câștigurile la acest VLT online sunt destul de simple: fie trebuie să creezi combinații câștigătoare, fie să obții jocul cu cărți, care se obține dacă găsești 3 Cărți ale lui Ra, în care primești 10 rotiri gratuite.

Book of Ra cum să înțeleagă cât de mult plătește?

Nu este ușor să îți dai seama când jocul ca la aparate Book of Ra este pe cale să plătească. Pentru a face acest lucru, va trebui mai întâi să faci câteva învârtiri cu un pariu mai mic de 1 € și să vezi dacă simbolurile de carte apar frecvent. În cazul în care nu apar în primele 10-15 învârtiri, schimbă aparatul.

Unde să joci Book of Ra VLT?

Există numeroase cazinouri ADM unde puteți juca Book of Ra sloturi. Unele dintre cele mai bune site-uri sunt Snai, StarVegas și AdmiralYES. Pe aceste site-uri vei primi și un bonus bun pentru acest joc.

Cum se joacă Book of Ra fără a descărca?

Pe site-ul nostru, puteți juca Book of Ra fără a descărca datorită tehnologiei HTML5. În acest fel, aveți nevoie doar de o conexiune WiFi sau 4G.

Cum să joci Book of Ra sloturi fără înregistrare?

Vă punem la dispoziție jocul ca la aparate Book of Ra într-o versiune demo. Îl poți juca cu ușurință și fără bani reali. Dacă doriți să jucați pe bani reali, veți găsi numeroase bonusuri pe site-ul nostru.

Cine a creat Book of Ra?

Book of Ra online a fost creat de Novomatic (Green Tube).