Power Stars Slot Gratis

Power Stars este un joc de păcănele creat de Novoline care îți permite să joci cu fructe vesele și colorate. Aproape că îți vei dori să întinzi mâna și să furi un fruct de pe ecran, Power Stars îți va oferi momente distractive și jocuri câștigătoare.

Tema slotului Power Stars

Jocul ca la aparate Power Stars este probabil cel mai clasic dintre jocurile Novomatic. Acest joc are un aspect foarte distinctiv, care amintește de aparatele de fructe de altădată. Funcționarea sa este, de asemenea, destul de clasică, oferind un număr foarte limitat de bonusuri și caracteristici moderne.

Cu toate acestea, jocul este, de asemenea, foarte popular și este jucat în versiunea sa de cabinet. Să fie oare acest aspect retro secretul succesului său? Jocul ca la aparate rulează fără probleme și este foarte plăcut de jucat, fiind potrivit atât pentru jucătorii vechi, cât și pentru cei noi.

Reguli de joc Power Stars

Cinci role, fiecare cu un fruct diferit, îți oferă o întorsătură de culoare la fiecare învârtire, un traseu de culori care te relaxează și face jocul și mai distractiv. Joacă-te cu fructele Power Stars și aliniază cinci elemente, există un procent mare de câștig, iar aparatele de păcănele online sunt, de asemenea, un mod distractiv de a te relaxa.

Caracteristica specială a jocului Power Stars este prezența clopotului auriu, care servește drept joker în răsucirea rolelor. Dacă aliniați patru elemente, cu jokerul, pariul dvs. va fi în continuare câștigător!

În plus, există funcția gamble, faimoasă din jocurile Novomatic (Green Tube), cu care îți poți dubla câștigurile. Este o funcție bonus tipică de pierdere sau de dublare, care apare după fiecare rotire câștigătoare. În concluzie, vă sfătuim să nu o folosiți, deoarece ar putea afecta serios numărul de victorii.

Abordarea de a lua cu jocul

Abordarea pe care trebuie să o adopți cu Power Stars este diferită de abordarea obișnuită pe care o ai cu aparatele clasice de păcănele. Acest joc plătește treptat, eliberând câștiguri mari din când în când. Prin urmare, pariul trebuie menținut constant pentru a beneficia de acest tip de plată.

În plus, una dintre particularitățile sale este că nu plătește pentru o perioadă lungă de timp. Din acest motiv, vă recomandăm să vă stabiliți bine bugetul, astfel încât să aveți un interval de cel puțin 50 sau 60 de rotiri pe joc, pentru a elibera potențialul posibil.

În ciuda acestui fapt, valoarea RTP este bună, 95,54%, sau cel puțin așa susține Novomatic (Green Tube). Conform testelor noastre, valoarea RTP este puțin mai mică decât aceasta, dar tot plătește bine de fiecare dată când câștigul atinge rolele.

Plata și simbolurile stelelor de putere

Power Stars

Acesta este cel mai bogat joc cu simboluri de fructe și culori de la Novomatic (Green Tube). O caracteristică specială a acestui joc este faptul că Novomatic nu folosește simbolurile de cărți ca simboluri cu câștiguri mici, ci folosește și aici simboluri de fructe. Există toate condițiile pentru un joc bun.

Aceste simboluri cu plată mică sunt lămâia și cireașa clasică. Cireașa a fost simbolul cu plată mică prin excelență încă de pe vremea primelor sloturi cu bară, așa că nu este surprinzător să o vedem aici. Aceste două simboluri plătesc 1000 de monede dacă sunt găsite de cinci ori în timpul unui joc.

Alături de acestea se află portocalele și prunele, cu un câștig maxim de 1500 de bănuți, în timp ce câștigul intermediar este puțin diferit de cel al simbolurilor anterioare.

Continuând lista, găsim strugurii și pepenele roșu la jumătatea topului.

Aceste două fructe oferă un câștig maxim de 2000 de bănuți, un câștig intermediar de 500 de bănuți și un câștig minim de 200 de bănuți dacă sunt găsite doar două simboluri. Acestea au un nivel de plată destul de generos în comparație cu alte jocuri.

În cele din urmă, partea de sus este ocupată de clopot, cu un câștig maxim de 5000 de bănuți și de clasicul număr 7, care va plăti 10000 de bănuți dacă este găsit de cinci ori. O sumă cu siguranță colosală, dar nu va fi ușor de găsit această combinație.

În cele din urmă, există simbolul wild al jocului, mitica Power Stars. Acesta este un simbol wild lipicios care va rămâne pe role atunci când este găsit, oferindu-ți șansa de a face o mulțime de combinații câștigătoare.

Concluzie privind jocul

Ce mai aștepți? Începeți jocul, încercați-vă norocul cu Power Stars și bucurați-vă de un joc de noroc care poate “plăti” o mulțime de câștiguri. Profită de clopotul auriu, pentru a crea combinații câștigătoare chiar și fără a alinia 5 elemente. Câștigă cu Power Stars, dă click pe START și încearcă-ți norocul.