Book of Ra Magic

Book of Ra Magic ar putea fi foarte asemănător cu Book of Ra Deluxe, dar există o mare diferență. Poți recupera funcția de rotiri gratuite dacă primești cel puțin 3 simboluri Book of Ra noi în timpul funcției bonus.

Vei primi 10 învârtiri gratuite noi, iar pe lângă simbolul anterior, se va alege un nou simbol special.

Poți beneficia de până la 9 simboluri de expansiune diferite în același timp, deși acest lucru se întâmplă rar într-un singur joc.

Tema VLT Book of Ra Magic

Decorul și tema jocului este, nu în mod surprinzător, Egiptul antic, iar rolele jocului sunt suspendate în interiorul a ceea ce pare a fi un mormânt întunecat.

Evident, foarte puțin din ceea ce se află în fundal este vizibil, lăsând jucătorului un mister destul de greu de rezolvat. Pe ambele margini par să existe rune, poate magice, dar jucătorul nu primește prea multe detalii.

În afară de asta, nu există alte caracteristici speciale care să caracterizeze acest joc.

Grafica este identică cu cea a fratelui său mai faimos, Book of Ra Deluxe. Singurele detalii care se schimbă sunt pur și simplu niște rune care sunt afișate în joc.

În afară de asta, singurele “schimbări” din joc sunt tehnice și nu vizuale.

Jocul Book of Ra Magic nu este cu siguranță o experiență de joc unică și nemaivăzută până acum. Cu toate acestea, este un joc distractiv și plăcut de jucat, în ciuda asemănărilor cu versiunea de lux.

Cum se joacă Book of Ra Magic?

Să începi cu Book of Ra Magic este foarte simplu. Acest joc funcționează aproape identic cu versiunile clasice și de lux. Singurul lucru pe care trebuie să îl faci este să setezi valoarea pariului și să începi jocul.

Acest joc ca la aparate poate fi jucat cu rotire automată sau manuală, deși noi recomandăm prima opțiune.

Odată ce primești un câștig, poți selecta funcția gamble, astfel încât să îți dublezi câștigurile, dacă ghicești culoarea simbolului care va apărea.

În afară de asta, sunt foarte puține lucruri de spus despre Book of Ra Magic. Jocul este destul de simplu și se potrivește perfect chiar și jucătorilor începători. În plus, există o secțiune frumoasă în care sunt explicate simbolurile și combinațiile câștigătoare.

Cei care nu au jucat niciodată acest VLT nu vor avea nevoie de mai mult de cinci minute pentru a învăța cum funcționează acest joc și pentru a începe să se distreze. În general, Novomatic este renumit pentru crearea de jocuri care sunt destul de simplu de jucat și potrivite pentru orice tip de jucător.

Tabelul simbolurilor din Book of Ra Magic

Book of Ra Magic

Acest joc are o tabelă de plăți foarte apropiată de cea a jocului Book of Ra în versiunea clasică.

Ceea ce se schimbă sunt plățile și bonusurile care sunt oferite jucătorului. Aceste simboluri pot fi accesate din secțiunea de meniu, făcând clic pe tabel și informații.

Această secțiune vă ajută să aflați mai multe despre joc și să înțelegeți cum funcționează plățile la jocul ca la aparate Book of Ra Magic.

Simbolurile de joc pe care le găsim sunt simbolurile clasice ale cărților cu plată mică, și anume A, K, Q, J, 10, cu un câștig maxim de 7500 de monede, scarabeul și figurina, care oferă un câștig maxim de 37500 de monede și, în cele din urmă, exploratorul și sfinxul.

Aceste două simboluri pot plăti jucătorului până la 250000 de monede, o sumă cu adevărat decentă, dar nu este atât de ușor să găsești cinci dintre ele pe rolele de joc. Cu toate acestea, există totuși premisele pentru a câștiga o sumă frumoasă de bani.

În plus, la fel ca în fiecare versiune a jocului, există simbolul carte care, pe lângă deblocarea modului bonus și oferirea a 10 jocuri gratuite, va plăti o sumă frumoasă de bani. Vorbim de 100.000 de monede dacă este găsit de cinci ori, scăzând la doar 1.000 de monede dacă este găsit de trei ori.

La urma urmei, acest joc de păcănele nu este străin de a oferi câștiguri destul de mari și generoase, făcându-și din nou datoria față de reputația sa.

Caracteristici ale Book of Magic

Funcțiile bonus ale jocului Book of Ra Magic sunt identice cu cele din versiunea de lux. Pur și simplu, dacă găsești 3 simboluri carte, jucătorul va primi 10 rotiri gratuite.

La începutul funcției bonus, jucătorul va primi un simbol special aleatoriu dintre cele care apar în joc. Inutil să mai spunem că simbolul explorator este cel care – în timpul jocului – va plăti cel mai mult.

Acest simbol va deveni un simbol scatter extensibil, pentru a multiplica câștigurile în fiecare rotire.

Concluzii privind jocul

Să joci sau să nu joci VLT Book of Ra Magic?

Credem că este un joc foarte distractiv și cu siguranță mai bogat decât clasicul Book of Ra deluxe. Posibilitatea de a obține funcția bonus de mai multe ori este cu siguranță un punct forte pentru un joc care promite să ofere câștiguri mari fiecărui jucător.

Ar trebui să încercați și versiunea demo, doar pentru a vă da seama de frumusețea acestui joc. Cu siguranță nu este un joc la înălțimea versiunii de lux, dar este o alternativă perfectă la această versiune.

Câștigul său este cu siguranță mare, iar obținerea celei mai mari combinații poate aduce un beneficiu bun jucătorului. Pe scurt, un joc care – cu siguranță – ar putea să-ți ia o satisfacție frumoasă.