Slot Book of Ra Deluxe 10 Gratis

La novità del Book of Ra 10 è che ora avete 2 set di rulli. Prova gratis e senza registrazione.

Tema slotului Book of Ra 10

Acest joc, la fel ca toate jocurile din seria Book of Ra, urmează tema versiunii deluxe, cu exploratorul nostru, piramidele și simbolurile legate de lumea egipteană. Grafica este aceeași ca în versiunea de lux a jocului și, prin urmare, nu se schimbă nimic în acest domeniu. Cu toate acestea, în dreapta ecranului principal de joc, există o grilă de joc suplimentară, cu o grilă 5X12. Veți juca simultan pe ambele grile de joc.

Funcție bonus în Book of Ra 10

Ca de obicei în cazul jocurilor din seria Book Series, funcția de rotiri gratuite cu simbolul de expansiune ales este punctul culminant al jocului. Ce este nou în Book of Ra Deluxe 10 este că simbolul de expansiune se clonează pe al doilea set de role. În orice caz, acesta este, de asemenea, un joc cu varianță medie, iar câștigul maxim este de 500x miza.

Ce simboluri există?

Simbolurile nu diferă prea mult de alte jocuri ca la aparate Book of Ra și, ca de obicei, exploratorul este cel mai valoros simbol. Vei găsi, de asemenea, câteva simboluri egiptene de nivel mediu, precum și simbolurile obișnuite de nivel scăzut A, K, Q, J, J și 10. Pentru a câștiga, va trebui să găsești între 3 și 5 simboluri identice.

Câștigurile maxime ale jocului

Nu este posibil să câștigi niciun fel de jackpot la jocul ca la aparate Book of Ra 10 și, sincer, potențialul este mult mai mic aici decât la jocul Book of Ra Deluxe obișnuit. Este un joc cu varianță medie, cu o plată maximă de 500 de ori miza ta, dacă umpli ecranul cu cel mai valoros simbol.

În concluzie, nu vă recomandăm să vă concentrați asupra acestui joc, ci doar să îl încercați ca o alternativă la clasicul Book of Ra.

Tabelul simbolurilor din Book of Ra 10

Book of Ra 10

Mulți caută tabelul de plăți al acestui joc, deoarece, la prima vedere, acesta ar putea intimida jucătorul. Vestea bună este că simbolurile sunt aceleași ca în versiunea clasică, cu excepția unuia. Dar haideți să procedăm în ordine.

Simbolurile din acest joc sunt împărțite în simboluri cu plată mică, medie și mare. Vorbind de simboluri cu plată mică, avem 10, J și Q. Acestea, care pariază 1 fise, vor plăti un total de 10 fise dacă sunt găsite în număr de 5.

Urcând cu un nivel, închidem cercul simbolurilor cu plată mică cu K și A. Din nou, câștigul maxim nu diferă prea mult, ci doar cel mediu și cel mic. Cu toate acestea, nu combinațiile sunt cele care ne interesează atunci când jucăm acest VLT.

Continuând spre partea de sus, avem statueta zeului egiptean și scarabeul. Designul acestor simboluri este același cu cel din versiunea Deluxe a Book of Ra, fără a se schimba câtuși de puțin. Câștigul pentru găsirea a cinci simboluri este de 20 de monede. De asemenea, aceste simboluri plătesc dacă sunt găsite doar de două ori.

În topul simbolurilor clasice se află exploratorul, cu un câștig de 50 de bănuți, și sfinxul, cu 40 de bănuți. Prin urmare, acest lucru nu se traduce într-un câștig foarte mare, ci în medie pentru jocurile create de Greentube.

Aici ajungem, în sfârșit, la caracteristica specială a Book of Ra 10. Avem un simbol wild în joc, și anume moneda egipteană. Acest simbol, dacă este obținut de patru ori consecutiv pe verticală pe rola numărul 1, transformă întreaga rolă următoare într-un wild stivuit.

În cele din urmă avem simbolul cărții veșnice. 3 astfel de simboluri îți vor oferi 8 rotiri gratuite și câștiguri totale de X2. În schimb, 4 simboluri îți vor oferi 12 rotiri gratuite și câștiguri totale de X5. Încheiem cu 5 simboluri care vor oferi 20 de rotiri gratuite și X20 la câștigurile totale.

Condițiile pentru a câștiga o sumă frumoasă sunt toate prezente în acest VLT.