Book of Ra Jackpot

O versiune unică a jocului, condimentată de prezentarea unor jackpoturi care fac ca fiecare rotire să fie și mai bogată. Book of Ra Mystic Fortune, numit și Book of Ra Jackpot, este cea mai populară versiune a jocului din ultimii doi ani. Frumusețea acestui joc constă în posibilitatea de a câștiga un jackpot, alături de modul bonus clasic al jocului. Să ne adâncim în recenzia acestui nou titlu din bogata serie Book of Ra.

Book of Ra Mystic Fortunes

La fel ca în titlurile anterioare de la Novomatic, tema acestui joc ca la aparate Book of Ra Mystic Fortunes este interiorul unei piramide, în care exploratorul nostru va trebui să caute comoara ascunsă. Alături de cadrul de joc putem vedea câteva coloane egiptene, precum și grila de joc în sine, în care se pot vedea simboluri colorate în contrast puternic cu fundalul.

Deasupra grilei de joc, cele patru jackpoturi oferite sunt la vedere, cu o imagine mare a unei comori în centru, care sugerează premiul bogat care îi așteaptă pe cei care reușesc să câștige marele jackpot.

Simboluri de slot machine

Simbolurile din joc sunt cele clasice, care pot fi găsite în toate versiunile Book of Ra. De fapt, avem simbolurile clasice ale culorilor cărților, cum ar fi 10, J, Q, K și A, scarabeul, sfinxul, statuia lui Osiris, simbolul exploratorului și, bineînțeles, Book of Dead sau Book of Ra. Acesta din urmă este, evident, cel mai căutat, deoarece va oferi acces la modul bonus al jocului.

Simbolurile cu câștiguri minore oferă câștiguri decente, în special simbolul explorator, care va oferi o sumă mare de bani dacă se găsește în număr de 4 sau 5 simboluri pe un singur ecran.

Jocul bonus Book of Ra Jackpot

Jocul bonus Book of Ra Jackpot este unul dintre cele mai căutate și, evident, îndrăgite moduri ale jocului. Există două bonusuri în această versiune a jocului. Acestea sunt clasicul joc bonus cu rotiri gratuite și jocul jackpot, în care poți câștiga 1 din cele 4 jackpoturi foarte, foarte bogate.

Pentru a intra în clasicul ecran bonus Book of Ra, trebuie să aliniezi cel puțin 3 simboluri carte, ceea ce îți va oferi 10 rotiri gratuite. Când începe jocul bonus, jucătorului i se va atribui un simbol special, care se va transforma într-un simbol extensibil pentru a plăti în toate pozițiile. Simbolul care va plăti cel mai mult va fi exploratorul și simbolul Book of Ra.

Celălalt ecran Jackpot este afișat doar dacă, în timpul acestui ecran, simbolul special va fi cel al Cărții lui Ra. În acest caz, vei putea intra în ultimul joc, care îți poate oferi mini, major, minor și grand jackpot.

Concluzie

Să joci sau să nu joci Book of Ra Jackpot? Jocul este foarte amuzant și oferă un plus de emoție față de jocul clasic Book of Ra, oferind câteva jackpoturi în plus față de jocul bonus clasic cu rotiri gratuite. În concluzie, acesta nu este un avantaj mic care vă va permite să luați acasă sume mari de bani. Acest jackpot are o valoare fixă și va depinde, de asemenea, de suma totală pariată la fiecare învârtire. Prin urmare, depinde de jucător ce poate fi câștigat teoretic. Îți recomandăm Book of Ra Mystic fortune ca alternativă la jocul clasic Book of Ra.