Book of Ra: Golden Temple

Dintre numeroasele versiuni ale jocului Book of Ra lansate pe piață, Temple of Gold este cu siguranță cea mai discutată versiune. Cum așa? Simplu: protagonistul jocului se schimbă. Deși Novomatic și-a asumat un risc în crearea acestui tip de joc și a pariat împotriva personajului principal al seriei, formula pare să funcționeze, iar Book of Ra Temple of Gold a devenit deja un must pentru fanii genului. Hai să descoperim acum jocul în versiunea demo!

În ciuda schimbării menționate mai sus, solemnitatea jocului rămâne aceeași. Decorul, însă, care pare să se fi schimbat. În episoadele anterioare ale serialului, decorul era Egiptul, cu piramidele clar la vedere. Acum, decorul este un templu mayaș într-o locație necunoscută. Și Book of Ra pare să se fi schimbat, cel puțin în ceea ce privește forma și simbolurile sale. Pare a fi o carte aparținând unei alte civilizații, dar cu aceeași putere: aceea de a genera câștiguri imense.

Reguli de joc Book of Ra: Golden Temple

Book of Ra: Templul de aur

Regulile nu se abat de la cele anterioare. Obiectivul este de a găsi cărțile pentru a intra în modul bonus mitic – sau modul de rotiri gratuite – în care câștigurile pot fi multiplicate peste măsură.

Pe scurt, trebuie să joci pentru a găsi aceste simboluri cât mai mult posibil pentru a câștiga mult.

Pariul maxim este identic cu cel din titlurile anterioare și poate varia ușor în funcție de site-ul de jocuri de noroc pe care doriți să pariați.

Funcții bonus și sloturi

Chiar și în această versiune, jocurile bonus sunt foarte asemănătoare (dacă nu identice) cu cele din versiunile clasice și de lux. Nu menționăm Book of Ra 6, 10, Bingo și Jackpot, deoarece acestea funcționează puțin diferit. Să aruncăm o privire detaliată asupra modurilor bonus care se găsesc în versiunea Temple of Gold a jocului de cărți:

  • Modul Free Spins: va trebui să găsești cele trei cărți (după cum am spus, nu le numim Books of Ra ca în versiunile anterioare) pentru a obține acest mod de rotiri gratuite. Atunci când o primești, vei avea simboluri scatter expandabile și poți obține noi învârtiri dacă găsești alte trei simboluri ale celebrei cărți. Un mod foarte bogat.
  • Modul Risc: Ca întotdeauna, modul Risc este prezent în aparatele Novomatic. Acest mod presupune să ghicești culoarea următoarei cărți care va apărea după fiecare câștig. Dacă ghicești, îți vei dubla suma totală câștigată, dacă pierzi… ei bine, vei pierde totul. Nu vă recomandăm să îl jucați deloc.

Segreti di Book of Ra: Golden Temple

Acest joc are foarte puține secrete dacă ați jucat deja versiunile anterioare ale titlului. Tot ce trebuie să faci este să selectezi o valoare a mizei, pe care noi ți-o recomandăm medie-joasă, și să învârți rolele până când obții cele trei cărți pentru a intra în modul bonus, care este platoul bogat al acestui aparat de bar. În acest mod, poți obține câștiguri foarte mari în funcție de pariul tău.

Unde să joci Book of Ra: Golden Temple?

Vestea proastă este că, dacă sunteți un jucător în cazinourile fizice din Romania, nu veți găsi acest joc de păcănele foarte ușor. Aparatul a fost lansat recent și poate fi găsit în prezent doar pe site-urile de jocuri de noroc online. De fapt, pentru a-l juca, va trebui să vă înregistrați la un cazinou online ADM. Dacă nu cunoașteți niciunul, avem câteva sugestii.

Cele mai bune cazinouri pentru acest joc sunt StarVegas și AdmiralYES, site-uri unde toate aparatele Novomatic sunt disponibile. Într-adevăr, nu este greu să găsești aceste jocuri aici, deoarece cele două platforme sunt deținute de Novomatic. Ar trebui să le iei în considerare pe amândouă dacă vrei să joci Book of Ra Temple of Gold pe bani reali.

Nu uitați că, fiind vorba de un joc nou, cea mai bună strategie este să încercați jocul cu un buget inițial mic, crescând puțin câte puțin. În acest fel, veți cunoaște jocul, veți intra în ritm și veți înțelege când este gata să plătiți. Cu siguranță cea mai bună tactică pe termen lung și cea mai profitabilă pentru a lua acasă o sumă frumoasă de bani.

Asta e tot, bucură-te de joc și mult noroc cu jocul ca la aparate Book of Ra: Golden Temple de la Novomatic (Green Tube).