Intoarce-te Book of Ra: Twin Spinner Gratis

Book of Ra Twin Spinner este un joc ca la aparate video cu tematică egipteană produs de Novomatic și care conține un joc care se numără printre cele mai populare din industrie. Din punct de vedere al structurii, are cinci role și până la 10 linii de plată.

În cele din urmă, trebuie adăugat că Ra a fost una dintre cele mai faimoase zeități egiptene; de fapt, era considerat zeul Soarelui și, prin urmare, creatorul a tot ceea ce prezenta lumea.

Prin urmare, Book of Ra (Book of Ra) a devenit astăzi un joc de păcănele care le permite celor care îl aleg să descifreze misterul care a înconjurat lumea antică menționată mai sus și să aducă o mulțime de premii bogate.

Cum sa joaca in Book of Ra Twin Spinner?

Twin Spinner Book of Ra are un RTP de 95,1%, ceea ce este considerat mediu pentru un joc ca la aparate online.

Acest lucru înseamnă că pentru fiecare 10 euro jucați, câștigul este de aproximativ 9,51 euro, chiar dacă câștigul menționat mai sus pentru jucător depinde de numărul de rotiri ale rolelor și, prin urmare, este complet aleatoriu.

Acestea fiind spuse, trebuie adăugat că acest joc de păcănele are o varietate de funcții, inclusiv o serie de simboluri expandabile, Gamble și scatter, precum și simboluri speciale, wild-uri și multe altele.

De asemenea, este important să subliniem că această versiune Novomatic este complet nouă; de fapt, furnizorul în cauză a lansat-o abia în luna noiembrie a acestui an.

În ceea ce privește funcțiile jocului, este important de adăugat că Twin Spinner Book of Ra se mândrește cu un divizor de pariuri versatil, care poate influența pozitiv jocul, care, desigur, oferă câștiguri în funcție de numărul de simboluri care se blochează pe role.

Book of Ra Twin Spinner Tabelul de plată

În jocul ca la aparate Twin Spinner Book of Ra, cele mai bune 4 câștiguri apar atunci când se îndeplinește tabelul relevant și care se întinde pe cât mai multe simboluri, așa cum este descris mai jos:

  • Explorer: 2, 3, 4 și 5 simboluri plătesc 100, 1.000, 10.000 și, respectiv, 50.000.
  • Tutankhamon: 2, 3, 4 și 5 simboluri plătesc 50, 400, 4.000 și, respectiv, 20.000.
  • Statuia zeiței egiptene: 2, 3, 4 și 5 simboluri plătesc 50.300, 1.000 și, respectiv, 7.500.
  • Scarabeu: 2, 3, 4 și 5 simboluri plătesc 50.300, 1.000 și, respectiv, 7.50.

Simbolurile Book of Ra Twin Spinner

Deasupra celor două seturi de role pe care le are jocul ca la aparate Book of Ra Twin Spinner, este ușor de văzut cum este împărțit pariul curent între seturi și cât de mari sunt câștigurile potențiale atunci când primești cinci simboluri identice.

Înainte de începerea jocurilor bonus, unul dintre simbolurile normale ale jocului va fi ales la întâmplare pentru a deveni un simbol special de expansiune, care va avea puterea de a se extinde și de a acoperi toate cele trei poziții de pe o rolă, dacă apare într-o rundă de jocuri gratuite.

De asemenea, este posibil să câștigi și mai multe jocuri gratuite în timpul acelorași învârtiri gratuite deja obținute, fiind nevoie doar de încă trei simboluri Carte într-o singură învârtire.

Ca o notă suplimentară, Book of Ra este simbolul principal al acestui joc de păcănele și acționează ca wild și scatter în același timp.

Este, de asemenea, un simbol special; de fapt, atunci când apare, acesta poate înlocui toate celelalte simboluri, creând o combinație câștigătoare excelentă.

Când este aliniat într-un număr cuprins între trei și cinci, îți permite să obții 10 rotiri gratuite, care reprezintă adevăratul bonus al jocului ca la aparate Book of Ra.

Iată trucurile pentru Book of Ra Twin Spinner

Pentru a-ți maximiza câștigurile la jocul ca la aparate Book of Ra Twin Spinner, există o serie de trucuri distincte care pot fi adoptate. Pentru a-ți oferi un exemplu, atunci când trei sau mai multe simboluri reprezentând Cartea (scatter) se opresc pe oricare dintre seturile de role într-o singură rotire, acțiunea de învârtire este accelerată și îți oferă nu mai puțin de zece jocuri bonus și rotiri gratuite care sunt jucate pe unul dintre seturile de role.

Dacă ești norocos, poți chiar să activezi jocuri bonus pe ambele seturi de role în același timp!

În cele din urmă, trebuie remarcat faptul că jocul ca la aparate Book of Ra Twin Spinner oferă, de asemenea, posibilitatea de a juca în modul Gamble, care este folosit pentru a dubla câștigurile afișate în partea de jos a ecranului.

Această funcție este întotdeauna disponibilă, iar statisticile în mână garantează o șansă de 50%, deoarece este vorba de o alegere între roșu și negru.

În acest caz, un truc suplimentar pentru a evita să pierdeți totul este să consultați un tabel care rezumă ultimele 6 trageri pentru a vă ajuta să vă orientați în joc.

Verdict final VLT

Să optezi pentru Twin Spinner Book of Ra, este cu siguranță o alegere bună, deoarece este unul dintre cele mai populare sloturi din lume și se mândrește cu o grafică 3D care este pur și simplu superlativă și oferă momente de adrenalină pură.

În cele din urmă, ar trebui remarcat faptul că slotul în cauză, ca toate jocurile de cazino cu o temă egipteană, prezintă și piramidele, acesta fiind cu siguranță unul dintre motivele pentru care mulți jucători, precum exploratorii antici, sunt atrași de el.