Farmecul doamnei norocoase 10

Ce pot face pentru tine o ghicitoare frumoasă, un glob de cristal și trifoi verzi? Simplu, îți oferă cea mai mare avere datorită unui joc de succes și foarte, foarte bogat. Este vorba despre Lucky Lady Charm 10, unul dintre cele mai bune jocuri de pe piață și una dintre cele mai bune creații Novomatic.

Reguli de joc Farmecul doamnei norocoase 10

Acest joc ca la aparate preia totul din versiunea Deluxe, adăugând o rolă suplimentară pentru a oferi jucătorului o mulțime de oportunități de câștig. Să aruncăm o privire la regulile jocului. Putem spune fără nicio îndoială că Novomatic nu este un producător de jocuri căruia îi place să își complice produsele. Dovada este jocul ca la aparate Lucky Ladys Charm 10, care nu complică jocul cu funcții imposibil de memorat și jocuri bonus ușor de înțeles. Tot ce trebuie să faci este să prinzi trei simboluri scatter glob de cristal pentru a intra în modul de rotiri gratuite.

Funcții bonus și sloturi

După cum am văzut, deși modurile bonus nu sunt multe, cele prezente nu sunt cu siguranță de subestimat. Să vorbim despre modul de rotiri gratuite, capabil să ofere premii uriașe chiar și cu pariuri de doar câțiva cenți. Să aruncăm o privire la toate aceste moduri bonus.

  • Modul Free Spins: dacă primești trei bile de cristal în orice poziție pe role, vei primi modul Lucky Ladys Charm 10 rotiri gratuite. În acest mod, vei putea face 15 învârtiri și vei primi un multiplicator 3X pentru toate câștigurile generate.
  • A șasea rolă: trebuie doar să dai clic pentru a activa a șasea rolă. Nu trebuie să vă măriți pariul pentru a-l folosi, ci doar să continuați să pariați cu aceeași sumă de bani. Convenabil, nu-i așa? Vei avea mai multe șanse să găsești trei simboluri minge.
  • Modul de risc: acceptați sau dublați-l? Alege cu acest mini-joc pe care îl vei primi după fiecare câștig în Lucky Lady Charm 10.

Secretele lui Farmecul doamnei norocoase 10

În mod obișnuit, cele trei simboluri glob de cristal ajung pe ecran după câteva rotiri norocoase. Prin urmare, dacă vedeți că intrați într-o serie de câștiguri, ar putea merita să vă măriți miza cu câțiva cenți pentru a genera combinații câștigătoare uriașe în modul rotiri gratuite, având în vedere prezența multiplicatorului 3X.

Unde să joci Farmecul doamnei norocoase 10?

Există mai multe cazinouri online în Italia care oferă acest joc. Să începem cu Gioco Digitale, o oprire completă pentru cei care caută o platformă care oferă sloturi, sloturi video, bingo și multe altele. Dacă sunteți în căutarea unor oferte mai clasice, Starvegas Casino este cel mai potrivit pentru dvs.; încercați cele mai bune jocuri Novomatic pe acest renumit cazinou online.