Gioca a farmecul unei doamne norocoase Deluxe

Questa VLT chiamata Lucky Lady’s Charm Deluxe è stata un precursore del tema della fortuna e degli indovini. Prima di questo, infatti, non esistevano giochi con questo tema. Questa slot è anche una delle preferite nei casinò fisici di tutto il mondo, ricevendo premi e complimenti da ogni categoria di giocatore.

Panoramica di Lucky Lady’s Charm Deluxe

🎰 RTP95.13%
🎲 Schema5*3
👑 Linee10
⭐️ Rulli5
🍋 Simboli13
⚡ VolatilitàAlta
📉 Scommessa Minima0.05€
📈 Scommessa Massima50€
🚀 Vincita Massima250.000€
⚙️ SoftwareGreentube
💾 TecnologiaHTML5

Revizuirea completă a Lucky Lady’s Charm Deluxe

Acest VLT are un ecran de joc roz/violet, cu câteva decorațiuni în jurul rolelor de joc. Avem câteva frunze sau flori în partea de sus a fantei, cu numele jocului scris mare în centru.

În partea de jos, avem secțiunea dedicată gestionării setărilor jocului.

Aici găsim selecția liniilor de plată, pariul minim și maxim, creditele, butonul pentru a consulta tabelul de plăți, butonul de joc automat și pentru a începe jocul. Există, de asemenea, un buton de pariere, dar acesta nu va fi disponibil înainte de a juca.

Jucând Lucky Lady’s Charm Deluxe

La fel ca orice alt slot creat de Greentube, Novomatic (Green Tube), jocul online la acest VLT este destul de direct și simplu, chiar și pentru jucătorii noi. Noul jucător trebuie doar să își stabilească pariul înainte de a juca.

Numărul de linii este deja setat la maxim înainte de joc pe Lucky Lady’s Charm Deluxe la 10. Vă recomandăm cu tărie să nu modificați această valoare și să o lăsați setată. Acest lucru se întâmplă pentru a nu pierde niciun câștig și pentru a lua acasă suma maximă.

După ce aceste valori sunt setate, trebuie doar să dați click pe start sau pe autoplay în cazul în care doriți să se joace automat.

Aceasta este o opțiune bună, dar numai dacă nu jucați cu un pariu foarte mare. În acest caz, vă recomandăm să nu jucați în modul automat.

Lucky Lady’s Charm Deluxe Bar VLT

Acest VLT poate fi jucat și în baruri și cazinouri fizice. La fel ca și alte titluri create de Novomatic, cum ar fi Book of Ra sau saga Lord of the Ocean, acest joc are un număr mare de fani în întreaga lume datorită caracteristicilor sale unice.

De asemenea, tema sa a contribuit cu siguranță la crearea unui fel de legendă în spatele acestui titlu. Pe scurt, este vorba despre un joc cu tematică de noroc, deci de bun augur pentru jucătorii superstițioși.

Versiunea de bar are un RTP ușor diferit față de versiunea online, dar nu suficient pentru a justifica o schimbare semnificativă în ceea ce privește câștigurile sau plățile în general. Ambele sunt bune pentru un pariu.

Program de plată Lucky Lady’s Charm Deluxe

Farmecul doamnei norocoase

Tabelul de câștiguri se bazează pe noroc și include în categoria simbolurilor cu câștiguri mici simbolurile de cărți 9, 10, J, Q, K și A. Aceste simboluri au un câștig maxim de 10 dacă sunt găsite de cinci ori.

Evident, acestea nu sunt combinațiile pe care le urmărești atunci când joci Lucky Lady’s Charm. Urcând cu o treaptă mai sus, avem copita calului, cu un câștig de 40 de euro dacă este găsită de 5 ori. Aceasta este o plată bună pentru un simbol cu plată medie.

Cu o treaptă mai sus avem pandantivul și gărgărița. Aceste două simboluri plătesc 75 de euro, din nou un total bun pentru un simbol cu plată medie spre mare. Desigur, dacă găsești doar două dintre aceste simboluri, vei primi un câștig destul de mic, de doar 0,20 cenți.

Urcând pe podium, avem trifoiul și moneda de aur. Aceste simboluri plătesc 25 de euro în total atunci când se găsesc cinci dintre ele. O sumă bună care îl va ajuta pe jucător să ajungă la piesa centrală a jocului, modul de rotiri gratuite.

În vârful scării se află zeița norocului sau ghicitoarea. Aceasta va plăti suma imensă de 750 de euro dacă este găsită de 5 ori; o sumă destul de generoasă pentru aparatele de păcănele Novomatic. În cele din urmă, avem globul de cristal.

Această minge va plăti 50 EUR dacă este găsită de 5 ori și va oferi jucătorului 15 rotiri gratuite, împreună cu un multiplicator 3X. Aceasta este principala caracteristică a jocului și motivul pentru care atât de mulți jucători joacă Lucky Lady’s Charm deluxe.

Simbolurile din Lucky Lady’s Charm Deluxe

Simbolurile din acest joc sunt în 3D și sunt foarte frumoase la vedere. Evident, acest joc de aparate a suferit o schimbare radicală față de versiunea non-deluxe. Culorile s-au schimbat, iar jocul pare mai fluid.

De fapt, se pare că versiunea de lux i-a cucerit pe jucători prin caracteristicile sale, inclusiv grafica.

Acesta este foarte carismatic, distractiv și este cu siguranță un element de bază al versiunii de lux a acestui joc. În plus, animațiile pentru câștiguri sunt fluide și curg elegant, fără a plictisi jucătorul.

Lucky Lady’s Charm Deluxe Slot Trucuri

Nu există în prezent nici un cheats cunoscute pentru Lucky Lady’s Charm. Acest joc a ajuns să se afirme și este foarte popular datorită solidității sale, care include și o securitate incredibilă.

Atât versiunea online, cât și cea fizică nu au trucuri care pot fi folosite pentru a câștiga, dar există câteva strategii solide pentru a juca și a câștiga.

Avem, de exemplu, nivelul pariului care nu trebuie să fie mai mare de 1 euro. Acest lucru îi va permite jucătorului să păstreze bugetul pentru o perioadă lungă de timp și să aibă o șansă mai mare de a obține jocul bonus.

Aceasta este cea mai bună strategie de joc cu acest VLT online.

A juca sau a nu juca acest VLT

Avem un răspuns simplu și direct la această întrebare: da, jocul ca la aparate Lucky Lady’s Charm Deluxe este un joc care merită încercat. Este un joc clasic de la Novomatic, dar nu lipsit de distracție.

Acest joc are aproape totul: câștiguri mari, o poveste frumoasă, rotiri gratuite și simboluri foarte plăcute ochiului. Are, de asemenea, modurile de joc clasice incluse în jocurile Novomatic (Green Tube), cum ar fi modul de joc de noroc și funcția de joc automat.

Totuși, pentru jucătorii noi la acest aparat, recomandăm să înceapă încet și să crească pariul puțin câte puțin, fără a se arunca cu capul înainte.

Întrebări frecvente

Pot să joc Lucky Lady’s Charm Deluxe gratis fără înregistrare?

Pe site-ul nostru puteți juca acest bar VLT fără înregistrare, astfel încât să puteți juca liber oriunde.

Cât de mult plătește Lucky Lady’s Charm deluxe?

Acest bar VLT are o plată maximă imensă de 250.000 EUR. O sumă cu siguranță demnă de luat în seamă.

Pot să descarc Lucky Lady’s Charm deluxe pe telefonul meu?

Nu, acest VLT folosește tehnologia HTML5 și poate fi jucat doar într-un browser.