Sizzling Hot

Fierbinte ca frișca este slotul de bar preferat de toată lumea!

Panoramica di Sizzling Hot Deluxe

🎰 RTP95.66%
🎲 Schema5*3
👑 Linee5
⭐ Rulli5
🍋 Simboli9
⚡ VolatilitàMedia
📉 Scommessa Minima0.05€
📈 Scommessa Massima50€
🚀 Vincita Massima250.000€
⚙️ SoftwareGreentube
💾 TecnologiaHTML5

Descriere Fierbinte ca frișca

Când vorbim despre marile clasice create de Novomatic (Green Tube), nu putem lăsa deoparte legendarul slot machine Sizzling Hot Deluxe. Un joc de păcănele cu fructe și o mulțime de simboluri clasice care îl duc pe jucător înapoi la începutul anilor 2000.

Vorbind despre grafica acestui VLT, nu sunt prea multe de spus în afară de retro. Fundalul este roșu, la fel ca sloturile aflate în circulație în primii ani. Singurul lucru care contrastează cu fundalul este logo-ul Sizzling Hot Deluxe, plasat în centru, în partea de sus a aparatului.

Chiar sub acesta se află ecranul de joc, cu o mulțime de simboluri fructate și colorate.

Singurul alt element sunt comenzile pentru pariuri din partea de jos, cu o secțiune dedicată meniului, una dedicată liniilor (setată implicit la 5, maximul) și una dedicată pariului.

Avem apoi butonul pentru a selecta pariul maxim, butonul de joc automat și, în cele din urmă, butonul pentru a începe o singură rotire. O structură de joc destul de simplă și minimalistă, dedicată celor care caută un VLT care să îi ducă înapoi la origini.

Jucând Sizzling Hot Deluxe online

Este foarte simplu să joci acest VLT. Pentru început, jucătorul va trebui să selecteze numărul de linii de joc și pariul total, pentru a-și stabili bugetul și a se pregăti pentru joc.

După ce totul este gata, sunteți gata și puteți începe jocul. Nu vă recomandăm să utilizați acest VLT în modul automat cu un pariu total mai mare de 10 EUR, pentru a nu rămâne prea repede fără credit.

Cel mai bun pariu este de aproximativ 1 euro pentru a te bucura de acest joc ca la aparate pentru o perioadă lungă de timp.

Fierbinte ca frișca Bar Version

Acest joc de păcănele de la Greentube nu este disponibil doar ca joc de bar, ci este cel mai tare joc de bar. Vorbim despre un joc istoric care a captivat generații întregi și care este foarte popular atât în sălile de sloturi, cât și în cazinourile fizice.

Singura diferență între această versiune și cea online este probabil valoarea RTP, care este puțin mai mică în versiunea de salon. Cu toate acestea, este vorba despre o valoare aproape imperceptibilă pentru jucător și care nu afectează prea mult frecvența câștigurilor.

Masă de plată Fierbinte ca frișca

Sizzling Hot

Unul dintre punctele interesante ale acestui joc este partea cu tabela de plăți. Pentru prima dată în jocurile de păcănele Novomatic (Green Tube), nu există câștiguri legate de simboluri de cărți, ci doar de fructe, de 7 și de stele.

Acest joc de păcănele plătește, de asemenea, foarte bine, având în vedere lipsa funcțiilor bonus, cum ar fi rotirile gratuite, de exemplu. Apropo, cireșele, de exemplu, simbolul clasic scăzut, plătesc de 40 de ori (cu un pariu de un euro) dacă sunt găsite de cinci ori.

Apoi avem lămâia, portocala și pruna, care se plătesc la fel. Există, de asemenea, câteva câștiguri decente pentru simbolurile mari, cu câștiguri de 100 de euro dacă apar pepenele și strugurii.

Singura intrare în afara culorii este simbolul 7, care plătește suma uriașă de 1.000 EUR dacă este găsit de cinci ori. Este foarte greu să găsești multiplicatori de plată de acest calibru într-un joc de păcănele clasic, iar Sizzling Hot Deluxe este un joc de păcănele care reușește să impresioneze din acest punct de vedere.

În cele din urmă, ultimul simbol este scatter, reprezentat de o stea. Acest simbol înlocuiește celelalte simboluri de plată și plătește 50 dacă este găsit de cinci ori.

Simbolurile Sizzling Hot Deluxe

Simbolurile jocului, după cum am văzut în secțiunea de câștiguri, sunt legate de fructe, adică setul clasic de simboluri. De exemplu, avem cireșe, lămâi, portocale, prune, struguri și pepeni.

Acest set de simboluri clasice ale jocurilor de bar reprezintă nucleul acestui joc și unul dintre motivele pentru care este foarte popular.

Grafica cu care sunt concepute aceste simboluri este 3D și este reprezentată într-o manieră foarte lină și liniară. În general, simbolurile se potrivesc perfect cu stilul minimalist și profesional al Sizzling Hot.

Fierbinte ca frișca Slot Trucuri

În trecut, au existat persoane care au pretins că au găsit trucuri pentru a câștiga la Sizzling Hot Deluxe. Această informație este complet nefondată și există multe zvonuri contradictorii. Cu toate acestea, în opinia noastră, nu există în prezent nici un cheat pentru acest joc.

Acest lucru este valabil și pentru versiunea fizică a jocului, deoarece nu diferă prea mult de versiunea online a acestui joc.

Frumusețea jocului Sizzling Hot Deluxe constă, de asemenea, în soliditatea sa, adică în capacitatea jucătorului de a câștiga fără a recurge la trucuri prostești. Cel mai bun mod de a juca este de a folosi o strategie bună de pariere, fără a mări prea mult pariul.

Pentru a juca sau nu acest slot online

Recomandați să jucați acest VLT online? Da și nu. Este un joc pe care îl recomandăm jucătorilor veterani și nu jucătorilor de sloturi noi. Este un joc clasic, potrivit în principal pentru jucătorii experimentați.

Alți jucători ar face mai bine să joace unele VLT-uri cu funcții bonus, cum ar fi Book of Ra sau Lucky Lady’s Charm Deluxe, care sunt mult mai simplu de jucat și ușor de abordat chiar și pentru jucătorii noi.

Întrebări frecvente

Pot să joc Sizzling Hot Deluxe gratis fără înregistrare?

Bineînțeles că puteți. Jucând pe site-ul nostru, nu trebuie să vă creați un cont de joc și puteți juca acest VLT fără nicio problemă.

Cât de mult plătește Sizzling Hot Deluxe?

Acest joc de păcănele are un câștig maxim de 250.000 de euro, ceea ce este destul de mare pentru sloturile online din această categorie.

Pot să descarc Sizzling Hot Deluxe pe telefonul meu?

Acest joc de păcănele online folosește tehnologia HTML5 și îl poți juca pe orice browser modern, fără a fi nevoie de descărcări.