Mega Joker

Reguli de joc Mega Joker

Ca și în versiunea cu un singur ecran, scopul este să aliniezi multe fructe și să câștigi sume uriașe de bani. Fiecare sesiune de joc dintre cele patru de pe ecran este o sesiune separată, independentă de cealaltă. Acest lucru vă oferă posibilitatea de a juca mai multe sesiuni în același timp, de pe același ecran. Să vedem mai exact ce caracteristici are Mega Joker.

Funcții bonus și sloturi

Lucrul care iese imediat în evidență pentru jucători este lipsa totală a modurilor bonus din acest joc. Mega Joker, la fel ca și predecesorul său, este un joc care se inspiră din jocurile de fructe retro și, prin urmare, preferă o abordare mai clasică a jocului decât jocurile moderne, cu zeci de moduri bonus din care poți alege. Schema de plată este destul de simplu de interpretat și este structurată după cum urmează:

  • Simbolul 7: Obțineți 5 pentru a câștiga 5000 de bănuți.
  • Simbolul pepene verde și struguri: Optimizează 5 pentru a câștiga 600 de bănuți.
  • Simbolurile prună, portocală, lămâie și cireșe: obține 5 simboluri pentru a câștiga 200 de bănuți.
  • Simbolul stelei: Obțineți 5 pentru a câștiga 50 de monede.

Din fericire, modul risc a fost inclus în joc, ceea ce nu-i dezamăgește pe toți cei care iubesc această caracteristică întâlnită în atât de multe jocuri Novomatic. Nu uitați că plata maximă în modul risc este de 5.000 €.

Plata și simbolurile de la Mega Joker

Mega Joker

Iată un alt clasic Novomatic (Green Tube) care merită explorat. Acest joc are o mulțime de fructe și simboluri preluate din video pokerul clasic, cum ar fi jokerii și numărul 7. De fapt, simbolurile cu câștiguri mici din acest joc de păcănele sunt cireșele, portocalele, lămâile și prunele. Aceste simboluri plătesc doar 300 de bănuți dacă sunt găsite de 500 de ori și, prin urmare, nu sunt în interesul nostru, ca jucători lacomi.

Apoi sunt pepenii verzi, strugurii, perele și căpșunile. Primele două oferă un câștig maxim de 5 fise, în timp ce câștigul minim este de un sfert din pariul nostru inițial. Având în vedere acest lucru, să spunem că jocul nu pare a fi mare lucru, cel puțin atunci când este jucat la acest nivel.

Urcând mai sus, avem numărul 7 roșu și galben. Cele două sunt practic la fel, plătind un număr de 1200 de monede atunci când sunt găsite de cinci ori. Aceste numere sunt destul de comune, deși câștigul lor este destul de mare!

Apoi avem simbolul wild al jocului, și anume Jokerul. Acest simbol înlocuiește toate simbolurile din joc, cu excepția celui scatter (pe care îl vom vedea mai jos), generând câștiguri mari. Dacă găsești acest simbol de cinci ori, vei primi până la 6000 de bănuți. În cele din urmă, avem împrăștierea, sau steaua. Acest simbol, dacă este găsit de 5 ori, va plăti frumoasa sumă de 32.000 de monede. Un câștig cu adevărat colosal, care este unul dintre motivele pentru care mulți oameni joacă acest joc.